Pojdi na glavno vsebino

Baza avtorskih del

V bazi avtorskih del Združenja ZAMP ("Repertoar ZAMP") so zajeta prijavljena dela avtorjev in imetnikov avtorskih pravic ("evidentirani repertoar ZAMP"), ki jih ščiti Združenje ZAMP, vanjo pa spada globalni repertoar del s področja književnosti, znanosti in publicistike, ki se uporabljajo na ozemlju Republike Slovenije. Podatki v evidentiranem repertoarju izhajajo iz različnih verodostojnih virov, kot so legalno pridobljeni podatki iz sistema COBISS, dolgoletna poročila s strani uporabnikov del, registracije del samih avtorjev in imetnikov ter iz drugih verodostojnih virov.

Če vašega dela ni med njimi, se nam pridružite in uveljavite svoje pravice. Članstvo v Združenju ZAMP ni pogoj za uveljavitev pravic.

Združenje ZAMP na področju obvezno kolektivno uveljavljanih pravic zastopa svetovni repertoar avtorskih del s področja književnosti, znanosti in publicistike.

Iskanje po bazi del

Produkcija: boomerank