Pojdi na glavno vsebino

Vabilo na redno letno skupščino Združenja ZAMP 2023

Spoštovane članice, spoštovani člani!

Vabimo vas na Skupščino Združenja ZAMP, ki bo v ponedeljek, 3. julija 2023 ob 12. uri v dvorani Društva univerzitetnih profesorjev, Reber 11, 1000 Ljubljana.

Člani Združenja ZAMP se lahko skupščine udeležijo bodisi osebno, bodisi preko pooblaščenca. V kolikor se odločijo za pooblastilo, mora biti pooblastilo v skladu z določbo 23. člena Zakona o kolektivnem upravljanju avtorske in sorodnih pravic dano za vsako zasedanje skupščine posebej, in sicer v pisni obliki, lahko tudi na obrazcu Združenja ZAMP, ki je na voljo med prilogami spodaj.

Pooblastilo člana Združenja ZAMP, ki se skupščine ne bo udeležil, mora biti predloženo oziroma dostavljeno Združenju ZAMP najkasneje dne 30. 6. 2023 do 13. ure, in sicer obvezno skupaj s fotokopijo osebnega dokumenta pooblastitelja. Pooblastilo se lahko do izteka roka Združenju ZAMP dostavi tudi v obliki elektronske kopije s strani pooblastitelja lastnoročno podpisanega dokumenta na naslov info@zamp-zdruzenje.si. Kopija osebnega dokumenta pooblastitelja bo uporabljena izključno za namen identifikacije pooblastitelja.

Priloge

Sklic-Skupščine-Združenja-ZAMP-2023.pdf
Pooblastilni-obrazec-Skupščina-ZAMP-2023.docx
Letno-poročilo-Združenja-ZAMP-2022.pdf
Poročilo-NO-o-Letnem-poročilu-Združenja-ZAMP-2022.pdf


© 2017 - 2024 ZAMP - Združenje avtorjev Slovenije, k.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...